Покрову на передовій зустріли з тернопільськими гостинцями (фото)

13 жовтня з нагоди Дня захисника України та величного свята Покрови координатори групи «Схід та Захід єдині» Василь Конько і Володимир Каніщев підготували термінове відправлення волонтерської допомоги в зону військового протистояння. Вага передачі менша, ніж звичайно, та, зважаючи на необхідність і терміновість, тим і цінна.

На цей раз на Донбас доставлено близько 3 тонн вантажу:  тонна тушонки «Козацької» шумського вирбництва, понад тонна картоплі, домашні закрутки і консервація, двадцять комплектів зимової форми і п’ятнадцять пар тактичного взуття осінньо-зимового зразка.

Працювали екіпажі по двох маршрутах: перший на Авдіївку, а другий - Піски, Опитне, «Шахта» Путилівська біля населеного пункту Бутовка.

На величне свято Покрови нас запросили наші друзі та брати ще від часу боїв під Дебальцевим і на Чернухінських позиціях, а зараз воїни 53-ї бригади ЗСУ. Не забули ми в цей день і бійців батальйону «Дніпро-1».

На позиціях біля  Авдіївки отець Олег з української греко-католицької церкви відправив святкову службу. Бійці, волонтери, гості спільно помолились за перемогу. Був і святковий обід. Згадували 2014 рік, фотографувались.

На напрямку Пісок та Опитного наші захисники, як і на інших напрямках, передали усім українцям-помічникам війська велике солдатське спасибі.

Ігор Крочак, прес-секретар волонтерської групи ГО «Схід та Захід єдині» з зони військового протистояння

Фото Едуарда Хатмулліна, Володимира Авдєєва, Ігоря Крочака

 

Вибір читачів за тиждень

Відео