Сьогодні легендарний ансамбль танцю виступить у Тернополі

Відомий у всьому світі Національний заслужений академічний ансамбль танцю України імені Павла Вірського виступить з ювілейним концертом у Тернополі 16 жовтня. У нашому місті цей колектив вже не вперше, але його концертні програми завжди викликають захоплення. Танцюристи, постійно відточуючи свою майстерність, не перестають дивувати публіку іскрометними трюками та номерами: складні стрибки, танці з трембітами і шаблями, шалені обертання та багато іншого.

Тернопіль став 15 містом, у яке завітають учасники ансамблю. Концерт відбудеться в рамках всеукраїнського ювілейного туру. Це їхній найбільший тур рідною країною, який присвячений 110-літтю з дня народження засновника ансамблю, геніального балетмейстера Павла Вірського. Розпочався ювілейний тур 1 жовтня у Черкасах, а завершиться 20 жовтня у Львові. За цей час танцюристи виступлять у 19 містах.

Програма цього концерту складається із найкращих танців, поставлених Павлом Вірським, які у колективі зберігають і відтворюють донині. Будуть й нові номери, які виконуватимуться вперше. Загалом, ювілейна програма включає танці майже усіх регіонів нашої держави.

У Тернополі концерт ансамблю цього неперевершеного колективу відбудеться у палаці культури «Березіль». Початок о 19.00

Джерело: zz.te.ua

Вибір читачів за тиждень

Відео