Хто сьогодні підтримує молодь на «Студентській добі»

«Студентська доба» триває. Студенти з усієї області вже презентують перші проекти, що стосуються екології. Головним партнером  «Студентської доби» є корпорація "Агропродсервіс".

Чому аграрна корпорація підтримує молодь та яке майбутнє матиме область в екологічному напрямку - відповіді від генерального директора корпорації  «Агропродсервіс» Івана Чайківського.



- Чому корпорація "Агропродсервіс" підтримує студентство на «Студентській добі»?

- Ми підтримуємо студентів тому, що це частина прогресивного суспільства. Чи не усі креативні ідеї народжуються в студентства, тому їх потрібно підтримати сьогодні. Прекрасно чути, що студенти вболівають за екологію, вони дивляться трошки далі у майбутнє. Їхні унікальні підходи екологічних проектів свідчать, що молодь хвилюється за ту територію, де проживає.

- Студенти області готували свої проекти цілу добу, які Вам сподобались найбільше?

- Дуже важко оцінити – кращий проект, чи – гірший. Кожен проект заслуговує на похвалу. Вони всі сьогодні хороші, просто їх необхідно допрацювати.

- Чи варто інвестувати кошти в екологічні проекти?

- Так, звичайно, що варто, це є сьогодні для нас головна проблема. Для мене, як для аграрія, найбільш помітно те, що робиться на наших українських полях. Наприклад, поліетиленові пакети, які сьогодні викидаються на смітник, а потім валяються на різних посадках, це є катастрофа для наших ґрунтів. Вони ж тисячі років не будуть розкладатись в землі, і сьогодні екологічні проекти просто необхідні. У нас ще немає фінансового ресурсу, щоб ми закривали усі екологічні проекти, це теж часткова проблема.



Оксана СЛОБОДЯН

Вибір читачів за тиждень

Відео