Сержант з Тернопільщини загинув у ДТП

Сержант Курманський Богдан Йосипович загинув у ДТП, яке трапилося 15 жовтня під час руху колони військової техніки. Про це повідомили в обласному військкоматі.

За даними МВС, сталось це поблизу села Олексіївка Полтавської області. Військовий "Урал" з цистерною, який рухався в напрямку Києва, зіткнувся з тягачем Renault Magnum, який стояв на узбіччі. За кермом військової машини був 43-річний уродженець Тернопільщини. Від отриманих травм Богдан Курманський загинув на місці, а його 44-річний пасажир (рядовий ВСУ) отримав тілесні ушкодження різного ступеня тяжкості. 28-річний водій вантажівки "Рено Магнум" не постраждав.

Відомо також, що в результаті зіткнення на дорозі стався витік бензину, який перевозили військовослужбовці. Обставини ДТП встановлюються.

- Загиблий сержант Курманський Богдан Йосипович був військовослужбовцем військової частини пп В2278, командиром відділення підвозу ПММ. Сам чоловік – уродженець села Мирне Підгаєцького району, - інформують у Тернопільському обласному військовому комісаріаті.

Джерело: ternopoliany.te.ua

Вибір читачів за тиждень

Відео