Витягуйте з балконів старі меблі

Тернополян просять допомогти військовим 44 артилерійської бригади, яка дислокується в Тернополі, меблями та іншими предметами побуту. Хоча відновлення військової інфраструктури продовжується, наразі солдати потребують елементарних речей, які є у побуті кожного з нас.

Про потребу хлопців в старих шафах, диванах, тумбочках, а також стільцях та навіть люстрах повідомляють  волонтери в соціальних мережах. «Керівництво бригади каже, що тут доводиться налагоджувати побут «з нуля»: в казармі – два стільця на сотні хлопців. Тому військові просять підтримки тернополян», – пише Логістичний центр допомоги бійцям АТО на своїх сторінках в соціальних мережах.

 Бійці кажуть, що навіть ремонтуватимуть зламані меблі, аби лише хоч якось облаштувати побут у військовій частині. Також хлопці самі можуть приїхати по меблі, якщо ви не маєте можливості їх доставити. Якщо у вас є непотрібні та старі, але в міру придатні, дивани, шафи, тумби, крісла, стільці, то можете подарувати їх нашим захисникам. Для цього потрібно лише зателефонувати в Логістичний центр допомоги бійцям АТО (097-2-055-055) та повідомити, які саме вживані меблі ви готові віддати, якого ремонту вони потребують та адресу, звідки їх можна забрати.

Соломія ШАЛАЙ

Фото автора 

Вибір читачів за тиждень

Відео