У Тернополі розшукують спецагентів та інспекторів

Міністерство внутрішніх справ України оголошує конкурс на заміщення вакантних посад інспекторів та спецагентів інформаційних технологій Департаменту кіберполіції. Боротися з кіберзлочинністю запрошують 187 інспекторів та 39 спецагентів у всіх областях України. На Тернопільщині вакантними є 5 посад кіберінспекторів та лише одна - спецагента.

До кандидатів існує ряд вимог, серед яких і загальні (вища освіта, вік, знання мов), і професійні (навички використання психології та соціальної інженерії, досвід у перехопленні та аналізі мережевого трафіку тощо). Департамент кіберполіції пропонує професійну підготовку за міжнародними стандартами, тренінги, а також роботу на сучасному обладнанні з використанням новітніх технологій.

Робота інспекторів і спецагентів полягає у протидії злочинам у сфері інформаційної безпеки, а також надані допомоги і консультацій потерпілим від дій порушників авторського права, викрадачів приватних даних, онлайн-шахраїв.

Прийом анкет здійснюється з 15 по 25 жовтня 2015 року.

До слова, за першу добу прийому заявок в Україні подали 3561 анкет: 1205 – на посаду спецагента з інформаційних технологій та 2356 – на посаду інспектора.

Детальніше можна дізнатися за посиланням: http://www.mvs.gov.ua/mvs/control/ternopil/uk/publish/article/155316;jsessionid=EE008FE27711BC9FCDD7A2424BCB75BA

    Соломія ШАЛАЙ

    Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео