Дві тернополянки боролись за титул "Міс Принцеса України 2015"

Дві красуні з Тернополя Марія Петришин та Катерина Пасічник минулих вихідних у Луцьку боролись за титул "Міс Принцеса України 2015". У десятку кращих пройшла лише Марія і отримала титул "Міс Принцеса Талант". Проте красуні задоволені своєю участю у цьому конкурсі і вважають, що отримали чудовий досвід.

Конкурс краси провели у суботу 17 жовтня. Підготовка до шоу тривала тиждень, розповідає Марія Петришин. Тиждень був важким, оскільки усі учасниці тренувались, вчилися ходити, танцювати. Усі ці старання не були марними, адже в результаті шоу получилось дуже феєричним.

- Перший вихід був у емблемних футболках конкурсу, - каже Марія. - Кожна з учасниць представляла себе і місто з якого приїхала. Наступний, напевне найгарячіший, був вихід у купальниках. Потім був вихід у коктельних червоних сукнях. Останнім і водночас найчарівнішим був вихід у весільних сукнях, після чого і визначили переможницю і чотири віце міс. 

Для Марії та Катерини це не перший конкурс краси. Дівчата і раніше були учасницями подібних конкурсів. Участь у "Міс Принцеса України 2015" для тернополянок принесла багато емоцій та вражень, а також досвід. Катерина пройшла лише у двадцятку кращих.

- Взяла участь тому, що подобається сам процес підготовки, подобається створювати шоу і мені приємно було бути в двадцятці кращих, - розповідає Катерина Пасічник. - Мені сподобалась організація конкурсу та умови для учасниць, проживання, харчування все на вищому рівні. 

Дівчина вважає, що варта була кращого результату. І не лише вона, а й декілька інших учасниць, які не пройшли у десятку кращих. Але все ж красуня собою задоволена і вважає, що гідно виступила. 

А Марій пройшла далі - дівчина мала змогу поборотись за титул у десятці кращих. 

- Звичайно, як і будь-яка дівчина, я хотіла приміряти корону переможниці, але не можу сказати, що саме через це пішла на конкурс, - продовжує Марія. - Напевне єдиною справжньою причиною через яку я взяла участь, було доказати собі, що я можу чогось досягнути, працюючи над собою безупину. 

І хоча дівчина пройшла у десятку фіналісток, але призового місця не отримала.  Марія отримала звання "Міс Принцеса Талант" .

- Але я до глибини душі насолодилась атмосферою шоу, товариськістю дівчат, харизмою ведучих і талантами запрошених гостей, - каже Марія Петришин. - Оскільки з Тернополя нас було двоє, то звичайно, що ми підтримували одна одну. А ще ми давно дружимо, тому з гордістю разом надівали стрічки "Міс Принцеса Тернопіль".
Я була під номером два, а Катя під третім номером.

Дівчина каже, що все таки рада, що взяла участь у цьому конкурсі, оскільки він навчив її розуміти, що вона не одна у цьому світі. І якщо вона чогось хоче, то потрібно багато працювати, щоб побачити результат, а згодом і бажану ціль.

До слова, учасниць та гостей конкурсу розважали Дмитро Коляденко, він був і ведучим свята, Руслана, Віталій Козловський, Марія Яремчук. А титул "Міс Принцеси України 2015" отримала Ольга Ткачук з Чернівців. 

Джерело: te.20minut.ua

Вибір читачів за тиждень

Відео