Ярославу Антонюку потрібна реабілітація

23-річний тернополянини Ярослав Антонюк, який був на "Майдані" та пішов добровольцем у АТО, де 20 квітня 2014 року отримав серйозні поранення, пройшов не одну реабілітацію. Зараз хлопець самостійно ходить, але ще не може повноцінно рухати лівою рукою та ногою.

Окрім цього, внаслідок отриманого поранення в голову, в Ярослава бувають приступи епілепсії. Тому хопцеві ще потрібна реабілітація.

Після поранення в АТО Ярославу Антонюкю провели декілкьа операцій і хлопець пройшов не один курс реабілітації. Останню операцію Ярославу зробили у серпні 2015 року у Польщі, де вставили пластину в черепну коробку. Також він пройшов реабілітацію в Грузії. Оскільки лівою ногою та рукою хлопець поки що повноцінно рухати не може, то йому ще потрібна реабілітація. 

- Так, я вже можу сам ходити і насправді мені вже значно краще, - говорить Ярослав Антонюк. - Просити про допомогу якось незручно, бо люди і так багато допомогти. Та й є чимало бійців, які без рук чи ніг. От їм справді потрібна допомога. А я вже сам ходжу. Мені потрібна лише реабілітація, щоб розрухати ліву частину. Якщо хтось допоможе, то буду дуже вдячний. 

Зараз Ярослав п'є ліки від приступів епілепсії, які з'явились внаслідок поранення в голову. Хлопцеві пропонували лікування в Іспанії, але вартість реабілітації за кордоном дуже велика, тому він відмовився. 

Ні статусу учасника бойових дій, ні грошової допомоги від держави Ярослав не отримав, бо на війну пішов добровольцем у складі "Правого Сектора".

Довідка

Банківські реквізити: ПриватБанк номер картки: 4149437707417802; Антонюк Ярослав Ярославович.

Джерело: 20 хвилин

 

Вибір читачів за тиждень

Відео