Дні сталої енергії завершилися зборами міських ОСББ

У Тернополі вручили подяки організаціям та фірмам, які долучилися до проведення заходів у рамках «Днів сталої енергії», які відбулися цими днями.

На збори міських ОСББ запросили представників компаній, фахівців у своїй справі, зокрема, з ТОВ «КАН» і відомої тернопільської фірми «Сахара». Вони розповіли членам ОСББ, як провести енергетичну реформу у власних будинках. Навіть під час кризи можна зберегти тепло, зменшити витрати і при цьому почуватися комфортно.

Руслан Сорока, представник компанії Henkel, детально розповів, як без ризиків для себе та оточуючих утеплити помешкання, не порушуючи закон. Місцевий координатор житлово-комунальних програм Громадянської мережі ОПОРА Андрій Мартишко подякував за нагороду, що відзначила зусилля ОПОРИ при організації тернопільських Днів сталої енергії, і запропонував співпрацю головам ОСББ щодо розповсюдження інформаційних матеріалів та можливості проведення низки семінарів на тему енергоефективності.

«Одним із важливих завдань для громадського сектора ОПОРА на сьогодні вбачає у підвищенні культури ресурсоспоживання в Україні. Лише пояснивши нашим громадянам, як слід правильно економити ресурси – газ, воду, електроенергію, тепло у побуті, ми зможемо зрушити з місця суто радянський підхід до споживання комунальних послуг», – переконаний Андрій Мартишко.

«У Тернополі діє програма «70 на 30». Міська рада фінансує заходи з енергоефективності. Сподіваюся, що цим скористаються власники ОСББ для покращення енергозбереження. І Дні сталої енергії будуть частіше проходити у нашому місті та приносити позитивні результати», – завершив збори Павло Савечко, головний енергоменеджер міста.

 

Вибір читачів за тиждень

Відео