Двоє молодиків забили до смерті тернополянина, а чому, - не зізнаються

За підозрою у нанесенні тяжких тілесних ушкоджень, що спричинили смерть потерпілого, тернопільські правоохоронці затримали двох жителів обласного центру. Жертвою молодиків став 47-річний тернополянин.

Як повідомив начальник Тернопільського міськвідділу внутрішніх справ Петро Гукалюк, підозрюваним інкримінують частину другу статті 121 ККУ. Їх затримано згідно з статтеюі 208 Кримінально-процесуального кодексу.

Повідомлення про смерть потерпілого надійшло до правоохоронців з реанімаційного відділення КТЗОР "Тернопільська університетська лікарня", куди потерпілий у коматозному стані був доправлений 13 жовтня. Медицина, на жаль, виявилася безсилою. Через декілька днів чоловік, не приходячи до тями, помер.

Судово-медична експертиза підтвердила припущення медиків та правоохоронців - смерть була насильницькою. Міліціонери  розпочали оперативно-слідчі дії. В процесі було встановлено, що тілесні ушкодження потерпілому нанесли двоє молодих тернополян 1988 та 1994 років народження.

Підозрювані на даний час відмовляються від дачі свідчень, тому невідомо, що стало причиною конфлікту між ними та потерпілим. Проте молодики зізнаються, що з жертвою раніше не були знайомі.

Триває досудове розслідування, інформують у СЗГ УМВС України в Тернопільській області.

Фото з відкритих джерел

 

Вибір читачів за тиждень

Відео