На «Канаді» знайшли закривавлене тіло

У ніч на 19 жовтня мешканці вулиці Вербицького у Тернополі виявили у дворі тіло невідомого чоловіка. Сумнівів в тому, що він мертвий, ні в кого не виникло, адже поряд була величезна калюжа крові.

На місце інциденту прибули правоохоронці. Свідків події вони не виявили, проте побачене наводило на думку про вбивство. Втім, після проведення розтину медики зрозуміли, що чоловіка настигла смерть від хвороби.

Померлий виявився особою без постійного місця проживання і мав численні болячки. Саме одна з них і призвела до  смерті. Жахливі калюжі крові утворилися тому, що чоловік роздер на собі одяг і шкіру. Нога у нього опухла і загноїлася… Часті переохолодження і хронічні інфекції призвели в результаті до того, що тонкі стінки судин не витримали тиску крові, постійних розчухувань і тріснули.

Проблема безхатченків в Тернополі постійно нагадує про себе. То вони пожежу в багатоквартирному будинку влаштують, то бійку поряд із дитячим майданчиком. Тепер же – жахлива смерть на подвір’ї багатоповерхівки. Що далі?

Тамара КОБЛИК

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео