Начальник тернопільських доріг розповів, скільки освоїв мільйонів

Про виконану та заплановану до кінця року роботу Служби автомобільних доріг області доповів начальник підприємства Богдан Юлик під час скайп-наради з головами РДА, яку 20 жовтня провів голова Тернопільської облдержадміністрації Степан Барна.

Богдан Юлик повідомив, що поточний ремонт доріг державного значення в області за цей рік здійснено на суму 131 млн грн. Тернопільщина, за його словами, займає шосте місце за кількістю виконаних робіт ямкового ремонту.

«Це були ділянки на автодорогах Львів-Тернопіль, Кременець-Біла Церква, Бучач-Товсте, Гримайлів-Яблунів-Хоростківта інші. Цього року там замінили дорожнє покриття, - сказав Богдан Юлик. – Також ми виступаємо замовником на 15 об’єктах комунальної власності, які готові вже на 95%. Ми вдячні головам РДА за співпрацю та сприяння. Це, зокрема, Підволочиська, Бучацька, Кременецька, Збаразька, Бережанська, Тернопільська РДА».

Як зазначив керівник області Степан Барна, ще надійдуть   додаткові кошти для продовження ремонту доріг, тож роботи на наступних у переліку дорогах розпочнуть одразу після настання сприятливих погодних умов.

Богдан Юлик додав, що підприємство готове до роботи в зимовий період. Піщаними сумішами та сіллю забезпечені на даний час більш, ніж на 50 % від планової потреби.

Пре-служба ОДА

Вибір читачів за тиждень

Відео