На Тернопіллі за тиждень доведуть до ладу ряд об’єктів

Протягом цього тижня в області планують завершити дев’ять проектів, які фінансує фонд регіонального розвитку. Про це повідомив в.о. начальника управління капітального будівництва Тернопільської облдержадміністрації Віктор Кузяк під час скайп-наради з головами РДА 20 жовтня.

«Це три лінії електропередач в Байківцях (бюджет – 1,5 млн грн), паливна в Великих Бірках Тернопільського району (800 тис. грн), школа в Бедриківцях Заліщицького району (цього року виділили 1,5 млн грн, загальний бюджет – близько 6 млн грн), 2 паливні в Скалі-Подільській Борщівського району (по 80 тис. грн), дитсадок у Зборові (0,5 млн грн), клуб у Білобожниці Чортківського району (1 млн 200 тис. грн). Заплановані роботи на інших об’єктах завершимо до кінця року», - зауважив Віктор Кузяк.

Нагадаємо, з фонду регіонального розвитку цього року виділили на Тернопільську область 98 млн грн. Також 9,8 млн грн фінансують за рахунок місцевих громад. Відтак за ці кошти розпочали реалізацію 39 проектів у різних галузях - освіта, охорона здоров’я, культура, соціальний захист, спорт, у сфера теплопостачання (щодо заходів енергозбереження), житлово-комунальне господарство. 

Прес-служба оДА

 

Вибір читачів за тиждень

Відео