В Тернополі поєднують зброю і мистецтво

Логістичний центр допомоги бійцям АТО закликають тернополян купувати «охудожнену» використану зброю, привезену із зони АТО. Розмалювали використані гільзи і тубуси педагоги та учні художньої школи імені М. Бойчука. Всі отримані з продажу кошти волонтери використають для потреб бійців.

«Не зважаючи на те, що в Логістичному центрі допомоги бійцям АТО ще офіційно не стартував аукціон розписаних снарядів із поля бою, проте уже знаходяться бажаючі придбати такі безцінні шедеври, адже всі кошти з продажу йдуть лише для потреб українських воїнів.

На склад Логістичного центра допомоги бійцям АТО завітала родина священника зі Зборівського района. За тубус з-під використаного ручного противотанкового гранатомета ("муха") залишили 350 грн, а за використану гільзу від снаряда – 50 грн. Також, напереродні, за 300 грн гільзу придбав Олег Гураль, який неодноразово привозив допомогу на склад, – пишуть волонтери на сторінці Центру в соцмережах. – Отож, приходьте та обирайте, що вам ближче: українські хати, соняхи, пшениця, маки, лелеки, стародавні орнаменти чи національна символіка. Віримо, що поєднуючи зброю із мистецтвом, зробимо ще один крок, аби допомогти нашим хлопцям-оборонцям».

Нагадаємо, що Логістичний центр допомоги бійцям АТО розташований на вулиці Збаразькій, 16. Гаряча лінія: (097)2-055-055.

Соломія ШАЛАЙ

Фото – Логістичний центр допомоги бійцям АТО

Вибір читачів за тиждень

Відео