Відкриття спортмайданчика у Тернополі перенесли з невідомих причин (фото)

Новий майданчик облаштували на місці колишнього тенісного корту, за сценою Співочого поля у парку Національного відродження. Сьогодні, 24 жовтня, планувалося урочисте відкриття, але його чомусь перенесли.

На спортивній арені мав відбутися турнір з міні-футболу, присвячений Дню зародження футболу. Проте хлопці, які наївно збиралися провести час спортивно на оновленому полі, розійшлись хто куди, облизавши макогона.

- Ми прийшли пограти, але видно, що все відміняється. Зібрали команду, підготувалися – але тут ще якісь роботи проводять. Нікого з організаторів ми не бачили, тільки лікар, що мав забезпечувати медичний нагляд, прийшов, - пояснили молоді тернополяни.

Жодних офіційних коментарів «Терену» отримати не вдалось. Жінка, що наглядала за робочими, представитись відмовилась, але запевнила, що відкриття буде, проте  пізніше. Про це міська влада поінформує тернополян  найближчим часом.

Зовні майданчик для міні-футболу виглядає готовим до «вживання»: встановлені ворота, спеціальне покриття із штучної трави. Поряд закінчують монтаж вуличних тренажерів. 

Тамара КОБЛИК

Фото автора

Вибір читачів за тиждень

Відео