Автомобілісти Тернополя вшанували пам’ять про колегу (фотофакт)

Майже три десятки автомобілів колоною проїхались містом з нагоди Дня автомобіліста. Акцію також присвятили пам'яті голови ГО "Дорожній контроль Тернопіль" Віталія Крутиголови, який помер в квітні 2014 року.

Участь в акції взяли учасники п'яти автоклубів Тернополя: BMW Клуб Тернополя, Mercedes Клуб Тернополя, Furious Angels. Drive2 та West Тернопіль. Організатори автопробігу - школа екстремального керування Drive expert та ГО "Автоклуб Стрітер Тернопіль".

 - Традиційно ми збираємося біля "маяка", - розпові член правління ГО "Автоклуб Стрітер Тернопіль" Андрій Рибачок. - Після цього їдемо колоною до Збаразького повороту, тоді до Збаразького КП, опісля до "Подолян", де влаштовуємо свято для автомобілістів. Супроводжуватимуть колону два авто міліції.

- Віталій був одним із тих, хто розпочав громадський рух автомобілістів у місті, - розповідає товариш Крутиголови, один із співзасновників ГО "Автомайдану Тернополя", член автоклубу Drive Юрій Остап'юк. - Він слідкував за тим, щоб і автомобілісти, і працівники ДАІ поводилися відповідно до закону, чим і заслужив собі авторитет. Возив людей і вантажі на Майдан навіть тоді, коли на постах ДАІ були суперечки із мітингувальниками.

20 хвилин нагадує, що Віталій Крутиголова помер 19 квітня 2014 року у віці 37 років.

Вибір читачів за тиждень

Відео