"Простіше проголосувати, ніж знову йти на Майдан!", - тернопільські підприємці

Громадська спілка «Рада бізнесу Тернопілля» - аполітичне об’єднання підприємців, які після подій Майдану та Революції Гідності об’єдналися, щоб разом протистояти системі, відстоювати свої права та долучатися до позитивних змін в державі.

25 жовтня вони усі, без сумніву, ідуть цілими родинами на виборчі дільниці, бо вірять в силу свого голосу і не знімають з себе відповідальності за те, що відбувається в країні.

- Вибори є одним із законних методів змін, тому закликаю усіх використати цю можливість, прийти на вибори та свідомо проголосувати, - каже голова Громадської спілки «Рада бізнесу Тернопілля» Олександр Бораковський. - Члени Спілки вірять, що кожен голос може стати вирішальним. Сподіваюся, що ті депутати, яких оберуть тернополянами, справді хочуть змінити наше рідне місто на краще. «Йдемо, бо нам не байдужа доля міста», - в один голос кажуть члени «Ради бізнесу Тернопілля».

Ігор Гирила:

- Чомусь всі звикли ображаться на владу, бо вона нічого не робить. Але ж ми самі її обираємо! До свого вибору потрібно підходити обдумано і не купуватися на обіцянки. Не знімайте з себе відповідальності за долю країни!

Олег Мельник:

- Сотні людей гинуло на Майдані, тисячі - на сході, щоб змінилося наше життя, аби в безпеці було наше майбутнє. Ми не можемо нехтувати такими жертвами! В українців є одна біда: ми вимогливі до когось, не бачачи власних недоліків. А саме з цього й потрібно починати змінюватись. Одне з гасел Майдану: «Ти краплинка, яка формує океан», тож нехай голос кожного з нас буде тою частиною могутнього океану, який формуватиме краще майбутнє.

Олександр Льотковський:

- Людям не треба мерзнути і вмирати на Майдані чи на війні. Треба просто зробити те, що не вимагає ніяких зусиль! Лише прийти і поставити «хрестик»...

Ярослав Колодій:

- Мені подобається фраза відомого американського філософа Вільяма Джеймса: «Коли необхідно зробити вибір, а ви його не робите, - це теж вибір». Щоправда, я б її дещо перефразував: «Коли необхідно зробити вибір, а ви його не робите - це теж вибір, але вже не ваш»… Памятайте, простіше проголосувати, ніж бути на Майдані знову!

 

Вибір читачів за тиждень

Відео