Тернополяни, не забувайте про військових!

Попри те, що волонтери Логістичного центру допомоги бійцям АТО, розташованого в Тернополі на вулиці Збаразькій, 16, працюють над наповненням складу, катастрофічно не вистачає елементарних речей, яких потребують бійці на Сході України. По допомогу активісти звертаються до тернополян.

З огляду на погодні умови та зниження температури повітря, захисники в зоні АТО відчувають гостру потребу в противірусних, протизастудних, відхаркуючих ліках, ліках від нежиттю, від болю в горлі та шлунку, а також інших медикаментах: протигеморойних місцевих засобах, еластичних бинтах та шприцах.

Також є потреба і в інших предметах «антитерористичного побуту»: це балаклави, шапки, теплі рукавиці, бушлати, гумові чоботи, труси, клейонка, будівельні скоби 300-400 мм, мішки, вологі серветки, продукти тривалого зберігання (крупи) та кошти для гуртових закупівель необхідного спорядження.

«Якщо маєте бажання допомогти, але не знаєте чим, то завжди можете дізнатися найактуальніші потреби за "гарячим" номером телефону: (097)2-055-055», - пишуть волонтери Логістичного центру допомоги бійцям АТО в соціальних мережах.

Соломія ШАЛАЙ

Фото з соціальних мереж

Вибір читачів за тиждень

Відео