Демобілізований боєць віддав амуніцію волонтерам

Демобілізований боєць передав свою амуніцію тернопільським волонтерам.

- Сьогодні на склад прийшов чоловік з дружиною та сином. Він прийняв рішення віддати нам все, що має зі спорядження, аби воно служило іншим бійцям. Приніс купу добротних речей: німецький бронежилет, канадські гумові чоботи, які надуваються і добре тримають тепло, іноземні наколінники та налокітники, шапку та камуфляжні штани. Ми запитали, чи планує продовжувати військову службу за контрактом. Чоловік промовчав, а дружина відповіла, що вона би не хотіла, бо вдома двоє діток, – повідомляють волонтери на своїй сторінці у Фейсбуці.

Також прийшов хлопець Назар. Приніс новенький бушлат, два комплекти теплої білизни, балаклаву. Ці речі зараз дуже потрібні бійцям.

- Побачивши радість наших волонтерів, каже, що хвилювався, чи це все згодиться, адже зараз начебто армія забезпечена усім. Ми пояснили, що балаклави МОУ не видає, тому це перше, про що бійці просять, особливо теплі флісові. Є потреба і в бушлатах, бо хоч їх і видають усім, проте буває, що при передислокаціях хлопці гублять, – пишуть волонтери.

Джерело: Логістичний центр допомоги бійцям АТО 

Вибір читачів за тиждень

Відео