Міжнародна виставка котів відбудеться у Тернополі

Близько сотні пухнастиків можна буде побачити на Міжнародній виставці котів з 31 жовтня по 1 листопада в ТРЦ «Подоляни». На виставці будуть представлені улюбленці найрізноманітніших порід:  найбільші у світі коти мейн-куни, бенгали, сфінкси, шотландські капловухі тощо.

- На наше запрошена відгукнулись котоводи з Харкова, Одеси, Вінниці, Чернівців, Москви, Санкт-Петербурга та інших міст, - розповідає керівник тернопільського клубу любителів котів «Адель» Олена. - Загалом очікуємо, що на виставку приїдуть близько ста котиків тридцяти порід. І котів, і їх любителів чекають цікаві конкурси. Кожен кіт особливий, тому оцінюватимуться не стільки породи, скільки індивідуальні якості пухнастиків.

Окрім традиційних номінацій «найважчий кіт» та «приз глядацьких симпатій» визначатимуть котів, які найбільше схожі на господарів.

Участь у виставці можуть брати і породисті, і звичайні домашні кішки. Умови реєстрації на участь у виставці котів можна дізнатися на сайті  - http://adel-club.jimdo.com, або за номером телефону: 0-97-034-62-61. 

Вхід на виставку для дітей – 15 грн, для дорослих – 20 грн. Для діток віком до 6 років – безкоштовно. 

Юлія НІКІТІНА

 

Вибір читачів за тиждень

Відео