Жителі Тернополя активно звертаються за субсидіями

З початку опалювального сезону - з 1 жовтня, щоденно для нарахування субсидій в середньому звертається 200-250 тернополян. Порівняно з неопалювальним періодом цей показник вищий.

- У літній період звернень було трохи менше, не скажу, що значно менше, але все таки різниця є, - коментує начальник управління соцзахисту міськради Володимир Сулима. - От дивіться, починаючи з травня ми отримали всього 16780 заяв, а лише у жовтні щоденно по 200-250. Різниця трохи відчутна.

Станом на 23 жовтня у зв'язку з збільшенням вартості комунальних послуг для 20596 сімей уже перерахували субсидії. Через два-три дні у жеках за місцем проживання тернополяни зможуть отримати повідомлення про перерахунок.

- Програма перерахувала субсидії і повідомлення готові, надруковані, - каже пан Сулима. - Проте ми маємо ще перевірити їх, чи все там в порядку і чи немає помилок. Тому тернополяни зможуть отримати їх через два-три дні.

У Тернопільському міському управлінні соцзахисту нагадують, що для отримання субсидій потрібно заповнити заяву та декларацію про доходи. Детальніше про те, кого вписувати на заяву для отримання субсидій та інші деталі щодо подачі заяв читайте тут.

Довідка
Адреса відділу  субсидій Тернопільського міського управління соціального захисту населення: вул. Лисенка, 8 . Контактний телефон:0 (352) 23-62-59.

Джерело: te.20minut.ua

Вибір читачів за тиждень

Відео