Незвичний семінар для студентів ТНЕУ

Студенти ІІІ курсу (спеціальність "Документознавство та інформаційна діяльність") отримували знання в... обласному комунальному музеї Богдана Лепкого, що в Бережанах.

"Музей у соціокультурному просторі" - таку тему запропонувала студентам модератор заходу кандидат історичних наук, доцент кафедри документознавства, інформаційної діяльності та українознавства Надія Білик.

Студенти дізналися про комунікативну функцію музею - впровадження інформаційних технологій (аудіо-гідів, комп'ютерів, відеофільмів). Кожний ознайомився з оригіналами окремих документів з архіву письменника. Викладач Надія Білик передала музею ксерокопію рукопису Богдана Лепкого і монографію про Ігоря Герету.

Розповідає Надія Білик: " Такі виїзні семінари стали традиційними у багаторічній співпраці кафедри з музеєм Лепкого. Студенти не лише отримали практичний досвід, здобули нові знання з фаху, а й збагатились духовно. Науковий захід завершився екскурсією вулицями міста, яку провела вчений секретар Державного історико-архітектурного заповідника в м. Бережани Надія Волинець". 

Валентина СЕМЕНЯК 

Фото з відкритих джерел

 

Вибір читачів за тиждень

Відео