Чиновника з Чорткова впіймали на хабарі

Сто доларів просив посадовець виконавчого комітету Чортківської міськради за допомогу у вирішенні питань з оформлення документів.

За словами Володимира Кагали, начальника відділу розслідування злочинів у сфері службової діяльності обласного слідчого управління, до правоохоронних органів із заявою звернувся місцевий мешканець. Чоловік повідомив, що посадова особа вимагає у нього гроші за видачу дозволу на встановлення індивідуального опалення в квартирі.

- Спільно з працівниками служби безпеки України слідче управління задокументувало даний факт вимагання та отримування неправомірної вигоди. Посадову особу затримали при отримуванні двох тисяч гривень.

Посадовець Чортківської міськради затриманий відповідно до статті 208 кримінально-процесуального кодексу України. Вирішується питання щодо обрання запобіжного заходу.

Подія внесена до єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого частиною третьою статті 369 із значком 1 – пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі.

Джерело: dosie102.te.ua

 

Вибір читачів за тиждень

Відео