Нагородили кращих працівників соціальної сфери

У неділю, першого листопада, - професійне свято у соціальних працівників, людей, які дбають про інших, і часто безкорисливо віддають свою любов і душевне тепло. Сьогодні, напередодні свята, працівників соціальної сфери вітала влада міста.

Під час урочистостей заступник голови – керівник апарату Тернопільської облдержадміністрації Віктор Шумада наголосив, що соціальна сфера – одна із найважливіших.

«Я вітаю усіх тих, хто піклується про незахищені верстви населення. Ви допомагаєте людям, які найбільше потребують підтримки. Завдяки вашій нелегкій праці, яка інколи є непомітною для широкого загалу, у людей з’являється впевненість і віра у зміни на краще. Спільно ми надаємо соціальні гарантії і допомогу тим, хто потрапив у нелегкі життєві ситуації. Вдосконалюючи цю роботу, ми водночас утверджуємо принципи демократичного громадянського суспільства. Я від щирої душі бажаю вам усім наснаги для втілення ідей подальшої діяльності. Благополуччя, затишку, тепла та мирного неба вам і вашим сім’ям», - сказав Віктор Шумада.

Від облдержадміністрації кращим працівникам він вручив грамоти.

Джерело: www.oda.te.gov.ua 

 

Вибір читачів за тиждень

Відео