Призовникам Чортківщини вручили повістки

29 жовтня під керівництвом заступника голови Чортківської райдержадміністрації Івана Вівата відбулося урочисте вручення повісток призовникам, які вже незабаром служитимуть в лавах Збройних сил України. Юнаки віком від 20 до 27 років спочатку будуть направлені у навчальні центри,  а вже потім проходитимуть службу у військових частинах України з терміном від одного року до 1,5 року.

 В свою чергу, заступник військового комісара Р.Гафаров наголосив на тому,  що військовослужбовці строкової служби не залучатимуться до виконання завдань у зоні АТО.

Всечесний отець Собору Верховних Апостолів Петра і Павла Мирослав Думич та настоятель храму, митрофорний протоієрей церкви Святої Покрови Михаїл Левкович благословили юнаків, помолилися за молодих призовників, освятили їх свяченою водою, подарували іконки, які вони візьмуть з собою, та побажали Божого благословення під час служби у Збройних силах України.

Під час урочистого заходу заступник голови райдержадміністрації Іван Віват щиро привітав юнаків з свідомим виявом добровільно поповнити лави Збройних сил України, зазначивши, що у всі часи захищати Батьківщину було почесним і гідним обов’язком громадянина, побажав всім юнакам повернутися додому змужнілими, загартованими, служити достойно та завжди пам’ятати, що їх чекають батьки.

Джерело: www.oda.te.gov.ua

Вибір читачів за тиждень

Відео