У Тернополі собаки помирають, скуштувавши червоних пакетиків

Відома тернопільська мисткиня Анна Болдіна забила на сполох: по місту розкидані дивні пакети з невідомим червоним вмістом.

"У мене сьогодні помер молодий собака! - пише Анна на своїй сторінці в соцмережах . - Після прогулянки, за 10-15 хвилин. Конав страшно і швидко, з судомами мученицьким поглядом і підвищеною божевільною рухливістю, так ніби намагався втекти із себе (припущення сказу відкинули, бо регулярно робили прививки та й ознаки інші).

Звернулись до ветклініки (щоб відкинути наявність інфекцій чи чогось іншого небезпечного для оточення) лікар, сказав що ЦЕ ОТРУЄННЯ. І останнім часом було декілька таких випадків у місті.

А ще люди розповідали, що попід будинки, зокрема, на Бамі, порозкидувані пакетики з червонуватим вмістом.

Крім того, сестра казала, що подібні пакетики (з чимсь червонуватим), бачила в парку Топільче, там де джерело, куди люди ходять по воду...

А ще кілька днів тому прочитала в неті, що в місті Тернополі труять щурів... Дивно тільки чому натомість гинуть собаки, коти, птахи.... А в підвалах (закинутих), дійсно "як коні" ганяють натовпи щурів.

Тому звертаюсь до власників тварин, а ще більше до Батьків маленьких Дітей, які так часто тягнуть в рот різні знайдені речі (тільки не лякайте їх і не сваріть, просто будьте з ними і пояснюйте) будьте, обережні!

Не залишайте їх без нагляду і будьте з ними поруч повсяк час.

Адже наше життя настільки сильне і крихке і втрачати улюблених людей і навіть домашніх тварин дуже важко".

Джерело: topnews.in.ua

Вибір читачів за тиждень

Відео