Влада і бізнес виробляють алгоритм придбання житла військовим

Питання придбання житла для військовослужбовців обговорили сьогодні, 30 жовтня, на нараді у Тернопільській ОДА. Участь у ній взяли представники структурних підрозділів ОДА, обласного військового комісаріату, будівельних компаній та організацій області. Головував перший заступник голови ОДА Іван Крисак.

Про потреби щодо покращення житлових умов військовослужбовців поінформував обласний військовий комісар Володимир Катинський.

«У нашій області є нагальна потреба у забезпеченні житлом військових, - констатував Володимир Катинський. – На жаль, це питання не вирішувалося роками. Особливу увагу прошу звернути на забезпечення житлом учасників Антитерористичної операції – людей, які ризикували і ризикують своїм життям заради кожного з нас».

Відтак представники департаменту архітектури, будівництва, житлово-комунального господарства та енергозбереження облдержадміністрації доповіли про стан ринку житла в області і запропонували можливий алгоритм придбання житла.

Перший заступник голови обласної державної адміністрації Іван Крисак наголосив, що придбання житла для зазначених категорій має відбуватися чесно і прозоро. За результатами наради Іван Крисак дав відповідні доручення учасникам наради.

Прес-служба ОДА

Фото з відкритих джерел

 

Вибір читачів за тиждень

Відео