Простягнути руку допомоги може кожен з вас

 Братство «Милосердя» вже вкотре передало матеріальну допомогу потребуючим. Нещодавно з благословення архиєпископа і митрополита Тернопільської-Зборівської архиєпархії Василія Семенюка та ректорату Тернопільської Вищої Духовної Семінарії імені Патріарха Йосифа Сліпого, члени братства «Милосердя» передали чимало іграшок для сиріток у дитячі будинки Тернополя, а також будинки-інтернати для хворих на ДЦП.

Не забули семінаристи і про старше покоління: в Тернопільську обласну клінічну психоневрологічну лікарню передали більше 300 памперсів для дорослих.

Братство «Милосердя» заснували ще в 1996 році при Тернопільській Вищій Духовній Семінарії, аби допомагати сиротам, хворим, немічним. «Пріоритетом в нашій діяльності є допомога малозабезпеченим і хворим продуктами харчування та іншими необхідними речами, – розповів голова братства Іван Гуменюк. – Також ми не забуваємо про духовну допомогу: щотижня ми відвідуємо малозабезпечених і хворих, бесідуємо з ними, разом молимося. Для людей це дуже важливо».

Брат Іван розповів, що вже зараз братство готується до свята Миколая, аби забезпечити подарунками і молитвою понад 1000 підопічних. Тому члени братства будуть раді і вдячні, якщо знайдуться охочі допомогти їм з організацією свята для потребуючих. Отримати детальнішу інформацію та простягнути свою руку допомоги можна зателефонувавши безпосередньо голові братства «Милосердя» Івану Гуменюку (+38096-557-29-53).

Соломія ШАЛАЙ

Фото Івана Гуменюка

Вибір читачів за тиждень

Відео