Злодія впіймали «на гарячому» під час спроби поцупити чуже майно

Пильність громадян стала на заваді крадіжці з сільської крамниці на Зборівщині. Злодія впіймали «на гарячому» під час спроби поцупити чуже майно.

До правоохоронців Зборівського райвідділу внутрішніх справ звернувся приватний підприємець з села Заруддя. Чоловік розповів, що до його крамниці ймовірно проник злодій. Правоохоронці одразу виїхали на місце події аби встановити усі обставини злочину.

Як повідомив заступник начальника Зборівського райвідділу внутрішніх справ Денис Бортняк, підозрюваним у скоєнні протиправного виявився неповнолітній мешканець сусіднього села. Хлопчина вже не вперше потрапляє в поле зору працівників міліції. Хлопець студент одного з районних навчальних закладів, однак замість навчатися, коїв протиправне.

З помешкання сусіда зловмисник поцупив більше чотирьох тисяч гривень, які витратив на розваги. А тоді знову вдався до злодіяння.

До сусіднього села хлопчина подався  з метою обікрасти місцеву крамничку. Коли сутеніло, пробрався до магазину та зумів залізти досередини через вікно. Але втекти так само непомітно, як і потрапити до приміщення хлопчині не вдалося – один з мешканців села почув шум у зачиненому магазині та поспішив викликати міліцію. Правоохоронці застали хлопця на просто на місці злочину.

Відомості про події внесено до єдиного реєстру досудового розслідування. Юному крадію доведеться відповісти за скоєні протиправні вчинки . Його дії слідчі кваліфікують за статтею 185 Кримінального кодексу України – крадіжка.

Триває розслідування.

Джерело: www.mvs.gov.ua

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео