Тернопільські студенти запрошують на АРТ-терапію

3 листопада о 18 годині в актовій залі Тернопільського медуніверситету студенти-медики запрошують усіх охочих на неформальний літературно-музичний вечір «АРТ-терапія».

У вечорі візьмуть участь Олександр Бабінський і Тетяна Іваніцька (поезія), літературна студія "Сім Герц": Юрій Вітяк, Катерина Грушовська, Олег Підфігурний, Леся Ясніцька, Надія Німець, Олександр Костюк, Христина Дзюба, Роман Фестрига; Стас Горохівський та Світлана Боднар (музика).

Протягом заходу відбудеться презентація книги Надії Сеньовської «Поради (роз)загубленим». Хед-лайнером вечора буде відомий на Україні та поза її межами поет – Юрій Матевощук із презентаціями власних збірок.

Також протягом вечора відбудеться розіграш цікавих книг із автографами авторів.

«Друзі, у нас в медичному до біса багато креативних, цікавих, а головне, мистецьких людей. Двійко таких зібрались і вирішили створити неформальний вечір для своїх друзів, знайомих і просто хороших людей. Мистецтво лікує і гіпертонічні кризи, і холецистити, і в тому числі депресію. Приходьте до нас. Ми влаштуємо свято мистецької краси. На сцені буде багацько цікавих людей. Хтось відкриє внутрішній світ, хтось - свої думки і, як завжди, буде багато про кохання. Запрошуйте своїх половинок, друзів, одногрупників», - говорить один з організаторів вечора Олександр Костюк.

«Колись на парі один чудовий викладач сказав: «Якщо ви приходите до лікаря і не бачите на його поличці жодної художньої книги – тікайте від такого лікаря». Запалившись його словами, ми вирішили провести неформальний літературно-музичний вечір, аби надихнути наших колег на дозвіллі побільше читати художньої літератури, а всіх гостей – релаксувати, відпочивати і розслабляти нервову систему творами мистецтва. Приєднуйтеся до нас. Обіцяємо захопливу та приємну арт-терапію», - каже координатор проекту Тетяна Іваніцька. 

 

Вибір читачів за тиждень

Відео