Тернопільський гурт «Фіра» залишив «Х-фактор»

Колоритний тернопільський гурт «Фіра» за крок від фінішної прямої залишив  телепроект «Х-фактор".

В одинадцятому випуску шоу «Х-фактор-6» - учасники подолали фінішну пряму і фінальний етап тренувального табору . Одинадцятий ефір шоу відкрила категорія  «Колективи», яка дісталася солісту гурту «Бумбокс»  Андрію Хливнюку

Першими перед суддями виступила група «Sparkle» . Дівчата виконали ліричну композицію , яка не залишила суддів байдужими. Наступними продемонстрували свої вокальні дані учасники групи «Фіра». Вони заспівали народну пісню «Кучери». Номер вийшов емоційним і колоритним . Однак після виступу останнього колективу «EPOLETS» – тернопільському гурту довелося покинути телепроект.

Хливнюку довелося дуже непросто - він ніяк не міг визначитися , кому їх колективів дати шанс пройти далі. У результаті Андрій поміняв групу «Фіра» на «EPOLETS» . Колектив «Фіра» покинув шоу.

Не зважаючи на це тернополяни зізнались, що відчувають себе частиною «Х-фактору». Для них це неймовірні емоції. Наприклад для солістки гурту Ірини участь у шоу нагадала пологовий будинок – де треба рано вставати і цілий день переживати, а для її чоловіка Сергія – армію.

Джерело: ternopoliany.te.ua

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео