Тернополяни голосують за нові оригінальні місця для відпочинку

Влітку, коли алеї набережної тернопільського ставу переповнюються відвідувачами, досить складно знайти вільну лавочку. Тим більш проблематично відшукати місцину, що налаштує на романтику чи релакс.

Житель Тернополя Назар Сичевський на сайті idea.te.ua запропонував встановити спеціальні оригінальні відпочинкові місця.

«Пропоную створити відпочинкові місця для тернополян та гостей міста. Підійдуть вони також для проведення романтичних вечорів закоханим парам файного міста.

Розташування: в центрі, у парку імені Тараса Шевченка на «Єлісях», біля сходів та фонтана, позаду від готелю «Тернопіль». Оригінально виглядали би такі своєрідні альтанки вздовж алеї парку Т. Г. Шевченка, від причалу в сторону масиву Дружба.

В літні дні, коли погода сприяє відпочинку, «Єліся» переповнюються пікнікерами, любителями почитати книжку на свіжому повітрі, романтиками та іншими міськими відпочивальниками, які дозволили собі утекти від повсякденної рутини», - написав хлопець.

Щоб підтримати ідею Назара, потрібно проголосувати на сайті. Можливо, саме протягом холодного періоду року назбирається потрібна кількість голосів і вже наступного літа набережна Тернополя тішитиме нас оригінальними місцями для відпочинку.

Тамара КОБЛИК

Вибір читачів за тиждень

Відео