Кременецьке медичне училище відзначило своє 75-річчя

Урочистості з цієї нагоди відбулися у будинку культури Кременця. На свято зібралися викладацький та студентський колективи, колишні випускники, представники влади та громадськості. Вітаючи училище із поважною датою, голова обласної ради Василь Хомінець побажав училищу завжди залишатися закладом, який виховував та виховує  висококваліфікованих фахівців.

 

“За час існування Кременецьке медичне училище дало дорогу у професію майже 8-ми тисячам молодих людей. Одні продовжували навчання, ставали професорами, доцентами, викладачами, управлінцями, а багато хто пішов працювати за спеціальністю у медичні заклади і Тернопільщини, і України. Та усіх їх об’єднувало одне – висока відповідальність та вірне служіння професії во ім’я здоров’я  людей, – наголосив Василь Хомінець. –  Нехай усіх вас оберігає та захищає Господь. Мирного вам неба, ясного сонця на душі. Й надалі виховуйте, навчайте і фахових спеціалістів, і справжній патріотів на благо нашої держав і нашого народу”.

Василь Хомінець зачитав присутнім вітання від голови Верховної Ради України, яке надійшло на адресу Кременецького медичного училища, а також нагородив грамотами обласної ради та відзнаками “Подяка голови Тернопільської обласної ради” керівництво та викладачів закладу.

 Джерело: gazeta1.com

Вибір читачів за тиждень

Відео