Стенди із безкоштовними парасольками у Тернополі

Міській владі, громадським організаціям та приватним підприємцям Тернополя пропонують долучитися до оригінальної ідеї. В пору дощів, а наша осінь, зазвичай, саме така, багато хто з мешканців міста забуває взяти з дому найнеобхідніший аксесуар. Парасолька, безсумнівно, найважливіший атрибут тернопільської осені. Як часто кожен з нас був змушений ховатись під деревами, дашками під’їздів чи закладів громадського харчування, на зупинках і в магазинах від зливи, що почалась раптово і, як завжди, невчасно.

Тернополянин Олександр Біловус пропонує розмістити, принаймні в центрі міста, поряд із адмінбудівлями, магазинами, кафе, ресторанами та зупинками стенди із безкоштовними парасольками для вільного користування.

Тривалість акції – до кінця листопада.

Навіть ситуацію з можливими крадіжками таких парасольок автор ідеї максимально продумав:

«Учасниками акції могли би стати:

– міська влада;

– громадські організації;

– приватні підприємці.

Останнє стосується тих, хто хотів би таким чином здійснити рекламу свого закладу, не просто розміщуючи стенд із парасольками біля свого ресторану чи магазину, а виставляти там парасолі із нанесеними логотипами чи назвою закладу. Це також би працювало, як прекрасний засіб проти крадіжок. Адже якщо на парасольці будуть 2-3 логотипи закладів, підприємств, а також назва акції “Вільний парасоль для загального користування в межах міста”, навряд чи хтось забере його собі. Варто зазначити, що парасолі можна використовувати із дешевого матеріалу та з пластмасовими спицями, що значно здешевить проект та дозволить у більшій кількості організувати стенди з парасоль».

Щоб підтримати ідею, необхідно проголосувати на сайті http://idea.te.ua/

Тамара КОБЛИК

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео