Контрактників з Тернополя не відправлятимуть одразу в АТО

Юнаків, які проживають у Тернопільській області запрошують на військову службу за контрактом. У військовому комісаріаті розповідають, що зголоситися можуть усі хлопці, які досягнули повноліття і хочуть пов’язати власне життя зі службою у Збройних Силах України.

«У нас, на теренах міста Тернополя, розгорнута 44-та артилерійська бригада. Є дуже багато вакантних посад. Хочу нагадати, що також розгорнутий у нас окремий батальйон матеріального забезпечення у місті Бережани. Він потребує солдат-контрактників від 18-ти і до 60-ти років. Усіх запрошуємо на військову службу за контрактом!», – поділився начальник відділу комплектування та призову, підготовки до військової служби, заступник міського комісара полковник Олег Денисюк.

Після підписання контракту солдати потраплять у навчальні підрозділи, де здобуватимуть військово-облікові спеціальності. Лише згодом можуть розглядатися для формування підрозділів, які перебуватимуть у зоні АТО.

«Ми не говоримо про тут же, одразу, відправку в АТО. Це не так просто як здається чи розказують, що всі одразу їдуть на АТО. Це не так!», – зазначив Олег Денисюк.

Написати заяву для служби за контрактом, а також дізнатися усі деталі, про умови служби, обов’язки й оплату можна за адресою: місто Тернопіль, вулиця Тролейбусна, 5.

Джерело: ternopil.te.ua

Вибір читачів за тиждень

Відео