Сьогодні останній день подачі документів у нову поліцію Тернополя

Станом на ранок 3 листопада майже чотири з половиною тисяч осіб виявили бажання стати тернопільськими поліцейськими. Претенденти приходять заповнювати документи особисто, проте активніше триває реєстрація претендентів в режимі онлайн на сайті МВС – відсоток поданих заяв через Інтернет становить 68,4% (3016 осіб).
 
Серед претендентів на посади більше половини чоловіків 65,18 %. 59,4 % з усієї кількості кандидатів мають вищу освіту, 77,7 % – посвідчення водія. Серед претендентів: 45,3 % - безробітні, 17,3 % - студенти, 6,8 % - діючі співробітники міліції.
 
Більшість молодих людей, які виявили бажання поповнити лави патрульних, - це тернополяни – 2065 осіб, мешканців області – 1701, жителів інших регіонів – 641.
 
У бажаючих стати тернопільськими поліцейськими є ще один день для подачі заяв. Нагадаємо, участь в конкурсі може взяти кожен громадянин України, не залежно від статі, віком від 21 до 35 років, який фізично розвинений, має водійське посвідчення категорії «В», не має судимостей, вільно володіє українською мовою та прагне змін.
 
СЗГ УМВС України в Тернопільській області

Вибір читачів за тиждень

Відео