Тернопільські світлотехніки виготовили сучасні ліхтарі

Колектив корпорації «Ватра» розробив серію унікальних вуличних світильників на сонячних батареях. Такий світильник складається зі світлодіодного ліхтаря потужністю 25 Вт, 50 Вт, 100-ватного фотомодуля, 12-вольтового акумулятора ємністю 100 Аг, контролера заряду, а також системи кріплень і зберігання обладнання для монтажу на практично будь-який стовп або стіну.

Система незалежних кріплень фотомодуля, світлодіодного світильника, боксу для акумулятора і контролера дозволяє вільно орієнтувати елементи і розміщувати їх на будь-якій висоті. Фотомодуль може бути легко зорієнтований максимально на південь, а регульоване по вертикалі кріплення дозволить без зусиль змінювати кут нахилу в залежності від пори року, – зазначив заступник гендиректора ТОВ «ОСП Корпорація «Ватра» Ярослав Вовк.

Сонячні панелі прості у монтажі, захищені водонепроникною оболонкою, що дозволяє їм працювати за будь-яких погодних умов терміном до 25 років.

Світлодіодний ліхтар можна спрямовувати у будь-який бік і підняти на будь-яку висоту для досягнення потрібної освітлюваної площі. Оптимальна висота встановлення ліхтаря – 4-6 метрів.

Міцний сталевий антивандальний бокс замикається на замок і надійно захистить обладнання від хуліганів і негоди.

Час роботи світильника вночі – від 3 до 12 годин. Світильник вміє самостійно розпізнавати день і ніч. Підтримується декілька режимів роботи за часом - від автоматичного включення на всю ніч, до вимикання через встановлений час після заходу сонця і включення за встановлений час до сходу.

Джерело: Номер один

Вибір читачів за тиждень

Відео