За звання кращого спортивного класу змагалися випускники початкової школи

Апогеєм традиційних змагань учнів четвертих класів загальноосвітніх навчальних закладів Тернополя «Перші кроки», звичайно, став фінальний турнір, який учора, 5 листопада, відбувся в спортивному залі Тернопільської спеціалізованої загальноосвітньої школи №3 із поглибленим вивченням іноземних мов. За звання кращого спортивного класу серед випускників початкової школи сперечалися по два кращі колективи з чотирьох мікрорайонів міста. 

Хоча кожного року учасники веселих стартів початківців змінюються, не можна не визнати, що в змагань є вже чимало своїх хороших традицій. Починаючи від неймовірного галасу охоплених азартом юних фізкультурників і завершуючи незабутніми враженнями дітей від спілкування з уславленими спортсменами. Такими, як перший заступник голови обласного відділення НОКу України Віталій Ігнатенко, екс-чемпіонка світу з біатлону Світлана Крикончук чи екс-чемпіонка світу з пауерліфтингу Лілія Проць.

Відкрив змагання директор Тернопільського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Володимир Ванджура. Вислухавши щирі побажання від Світлани Крикончук здобути перемогу в чесній боротьбі, четвертокласники щиро аплодували за вокальну композицію «Ми щасливі діти!» учням Тернопільської школи мистецтв, а учням із третьої школи з колективів «Викрутасики» і «Євроданс» — за запальні танцювальні композиції.

Джерело: vilne.org.ua

Вибір читачів за тиждень

Відео