Змагання «Тато, мама, я – спортивна сім’я» стартували в школах Тернополя

5 листопада у Тернопільський загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №11 стартували змагання «Тато, мама, я – спортивна сім’я». Організував змагання Тернопільський міський центр фізичного здоров’я населення спільно з педагогічним колективом школи.

Ці сімейні змагання планують провести у школах міста Тернополя, адже «Тато, мама, я – спортивна сім’я» — це традиційний захід, розрахований на широке коло глядачів. Основне завдання якого – популяризація традиційних сімейних цінностей, здорового способу життя, спорту і активного відпочинку.

Привітали учасників Ярослава Павлівна Середа, завуч початкової школи та Галина Василівна Федорович, директор  Тернопільського міського центру фізичного здоров’я населення, яка зазначила: «Здорова сім’я – це головний пріоритет для нашої України, як європейської держави. Хочеться побажати здоров’я сім’ям, успіхів та перемог!».

Сім’ї взяли участь у спортивних естафетах, проявивши взаємну підтримку та наполегливість у досягненні перемоги. Спортивна зала була переповнена вболівальниками, які активно підтримували учасників.

За підсумками змагань

І місце виборола сім’я Мартинюків: Роман, Валентина та їх син Владислав, учень 4-В класу;

ІІ місце посіла сім’я  Ковалів: Віталій, Ірина та Станіслав, учень 4-А;

ІІІ місце дісталось сім’ї Волянських: Василь, Марія та донька Аліна, учениця 4-Б.

Переможців відзначили грамотами Тернопільського міського центру фізичного здоров’я населення, володарів першого місця нагородили подарунком від партнера ТМ «Ласунка», другого місця – від ПП «Колумбус», третього – від видавництва «Підручники та посібники».

Переможці змагань представлятимуть свою школу  на міських змаганнях «Тато, мама, я – спортивна сім’я», які будуть проводитись протягом березня 2016 року.

Наступне свято здоров’я для батьків, які люблять своїх дітей і для дітей, які вірять у своїх батьків, відбудеться 17 листопада  у спортивній залі Тернопільської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 28.

Запрошуємо сім’ї взяти участь у змаганнях!

Телефон для отримання інформації:  51-16-35.

Вибір читачів за тиждень

Відео