Тернопільські студенти проведуть благодійний ярмарок

Всеміський ярмарок випічки об’єднає аматорів та професіоналів кондитерської справи заради благородної мети. Тістечка, печиво, пряники та цукерки тернополяни продаватимуть, аби зібрати гроші для війська.

Студенти чотирьох тернопільських вишів та вихованці кількох шкіл у неділю, 15 листопада, на Театральному майдані примірять роль кондитерів та пекарів. Волонтери продаватимуть хенд-мейд солодощі. А вилучені кошти передадуть на потреби учасників АТО.

Ідея влаштувати «солодкий» ярмарок належить студентові технічного університету Тарасу Копині. Студент каже, що це його перший досвід організації проекту міського масштабу.

-   Наразі допомогти ярмарку зголосилось близько 200 волонтерів, які виготовлятимуть солодощі. Також нашим партнером є кафе «Коза», яке пригощатиме тернополян чаєм. Кошти і від його реалізації будуть передані війську, - пояснює Тарас Копина. – Вилучені від ярмарку кошти ми передамо волонтерам Логістичного центру допомоги АТО.

Організатори ярмарку обіцяють, ціни на солодощі будуть доступними. Для тих тернополян, які слідкують за фігурою, студенти пропонують взяти участь у флеш-мобі, який теж проводитиметься у неділю. Волонтери своїми тілами прямо на майдані викладатимуть карту України.

Джерело: beztaby.te.ua

 

 

Вибір читачів за тиждень

Відео