Крок до успіху

Мабуть, найважливіше для людини – знайти своє місце у суспільстві, самоствердитись, досягти успіху в улюбленій справі. Починають вперше замислюватись про своє майбутнє у підлітковому віці, це час пошуку та самовираження. Тому, важливо показати підростаючому поколінню, чого можна досягти кропіткою працею та наполегливістю на  позитивному прикладі успішних людей. Тернопільський міський центр фізичного здоров’я населення з цією метою започатковує зустрічі з відомими спортсменами «Крок до успіху».

Так, 9 листопада у Тернопільській Українській гімназії ім. І.Франка відбулась зустріч з відомим спортсменом Тарасом Шевчуком, майстром спорту України міжнародного класу, срібним призером чемпіонату Європи.

Учні сьомих класів дізнались про шлях до успіху відомого велосипедиста. Почав Тарас займатись велоспортом з 11 років. Тренувався на тернопільській велосипедній базі «Золоті колеса» обласного відділення Комітету з фізичного виховання та спорту МОН України під керівництвом талановитих тренерів Володимира Павленка та Романа Зеньо.

 Діти наочно, з фотографій, разом з Тарасом перегортали сторінки спортивних звершень, переживали хвилювання змагань та ейфорію перемог.

Зустріч проходила у невимушеній та доброзичливій атмосфері. Школярів цікавило все: «Чи мав спортсмен друзів у школі?»,  «Скільки нагород отримав?», «Як відпочиває?»…

«Шукайте себе, не сидіть вдома… Адже, якщо дуже хотіти досягти успіху у будь-якій справі і прикласти зусилля, то можна здійснити мрію», - дав добру пораду учням Тарас Шевчук.

Наступні зустрічі організатори планують провести у Тернопільських загальноосвітніх школах І-ІІІ ступенів № 28 та № 19.

Вибір читачів за тиждень

Відео