Тернопільським рятувальникам подарували комп’ютери

Представники фонду «FreiE Ukraine Braunschweig» подарували працівникам Тернопільського міського відділу Управління ДСНС України у Тернопільській області сучасну комп’ютерну техніку. Також тернопільських рятувальників запросили відвідати Німеччину, з метою налагодження більш тісної співпраці.

Тернопільських вогнеборців німці особисто відвідати не змогли, це від їх імені зробив директор ПП «Тепло Сервіс» Володимир Соботяк, який і вручив сучасну комп’ютерну техніку. 

Як повідомили у прес-службі Управління ДСНС України у Тернопільській області, очільник тернопільських вогнеборців підполковник служби цивільного захисту Віталій Поворозник щиро подякував за допомогу та відзначив, що цей подарунок від зарубіжних колег має велике значення, оскільки через обмежене бюджетне фінансування, коштів на оновлення матеріально-технічної бази в пожежно-рятувальних частинах не достатньо. 

Тож отримана оргтехніка вже сьогодні використовується для потреб підрозділу.

Нагадаємо, у 2015 році тернопільські рятувальники започаткували співпрацю з представниками фонду «FreiE Ukraine Braunschweig» (Вільна Україна Брауншвейг). У травні представники фонду, зокрема й працівники пожежної бригади міста Брауншвейг Федеративної Республіки Німеччини, вперше відвідали тернопільських колег та домовились про налагодження співпраці.

Юлія НІКІТІНА

Фото з відкритих джерел

 

Вибір читачів за тиждень

Відео