У Тернополі продовжують грабувати автомобілі

«Терен» уже повідомляв про підвищену активність автомобільних крадіїв, тому правоохоронці радять власникам забирати цінні речі з автомобілів. Так, минулої доби ще один тернополянин залишився з розбитим вікном автомобіля та без відеореєстратора.

До тернопільських працівників міліції звернувся мешканець вулиці Чайковського, про те, що невідомий зловмисник завдав збитків, розбивши вікно автомобіля, та вкрав відеореєстратор.

Проблема крадіжок з салонів автомобілів не нова. Більшість водіїв користуються сучасними гаджетами, а крадії, за допомогою спеціального пристрою, сканують і знімають код сигналізації, вибивають вікно і крадуть цінні речі. 

Лише за минулий місяць у Тернополі сталось 8 подібних випадків. Крадуть документи, планшети, відеореєстратори, гроші та усе, що «погано лежить». Одного зловмисника таки зловили, він зізнався лише у двох злочинах.

Увагу злочинців може привернути все, що лежить в салоні машини. Правоохоронці вкотре закликають забирати з салону цінні речі, а особливо, якщо паркуєте автомобіль на ніч.

Юлія НІКІТІНА

Фото з відкритих джерел

 

Вибір читачів за тиждень

Відео