Сьогодні електрифікують частину Лосятина

Завдяки Проекту «Електричні мережі 10-038 КВт ТП10/04 КВт для електропостачання нового житлового кварталу в с. Лосятин» Кременецького району жителі села відчують підвищення рівня життя. Проблема освітлення вирішиться для майже 200 осіб.

Всі опори лінії електропередач (41 штука) встановлено, їхня протяжність - 1.31 км.

Днями відбулося пробне підключення будинків жителів вулиці до трансформаторної підстанції. Залишається підключити її до розподільника у Почаєві і здати об’єкт в експлуатацію. Завершити роботи заплановано сьогодні.

Наступним об’єктом Проекту є дошкільний навчальний заклад в селі Рудка Кременецького району. Протягом останнього періоду виконуються роботи з реконструкції нежитлової будівлі під дитячий садок із влаштуванням паливної та впровадження заходів із енергозбереження на вул. Лесі Українки.

Виконання плану на сьогодні становить 70 відсотків.

Реалізація проекту дасть змогу поліпшити охоплення дошкільною освітою дітей сільської місцевості, сприятиме розвитку соціальної сфери села.

Продовжуються роботи і в котельні у Кременці на вул. Симона Петлюри – йде встановлення газоходів, задіяні 2 працівники, завезено другий котел та обладнання для монтування, розпочато монтажні роботи. Всього виконано робіт на 70%. Завершити їх планується до 20 листопада цього року, йдеться на сайті Кременецької РДА.

 

Вибір читачів за тиждень

Відео