У педагогічному оголосили пошуки найкрасивішої студентки

В ТНПУ ім. В. Гнатюка триває прийом анкет на участь у конкурсі краси і таланту «СтудМіс ТНПУ 2016». Організатори закликають бажаючих проявити себе не зволікати, адже кінцева дата реєстрації – 15 листопада.

Після цього дівчат запросять на кастинг, де й оберуть тих, хто достойний представляти свій факультет на «СтудМіс ТНПУ». Сам конкурс пройде весною, а його переможниця змагатиметься за титул «СтудМіс Тернопільщини 2016» і, якщо пощастить виграти, - на національному конкурсі «СтудМіс України 2016».

- До участі запрошуємо красивих, розумних, харизматичних та талановитих дівчат, які не бояться труднощів, - розповідають у студентській раді ВНЗ. – Для того, щоб стати учасницею конкурсу, потрібно заповнити анкету за посиланням :https://docs.google.com/forms/d/16O-ksJ5NdNI_g7khFGyM..

Нагадаємо, що цьогоріч перемогу на університетському конкурсі здобула 21-річна студентка філологічного факультету Марія Савич. Окрім приємних вражень та чудового досвіду дівчина також виграла суперприз – поїздку в Будапешт.

Джерело: ternopoliany.te.ua

 

 

Вибір читачів за тиждень

Відео