Чоловік викрав мопед із подвір'я

З заявою про крадіжку до Шумського відділення поліції звернувся 23-річний  житель села Радошівка. Юнак повідомив, що з подвір’я його будинку викрадено мопед.

Зі слів потерпілого  двоколісний  транспортний засіб він позичив у знайомого, аби дістатися додому з Ланівець. Мопед юнак залишив на ніч біля будинку, а вже вранці виявив його пропажу. Працівники поліції виїхали на місце злочину та оперативно встановили особу зловмисника.

Як повідомив начальник Шумського відділення поліції Анатолій Ігнатюк, до крадіжки виявися причетним 25-річний односельчанин потерпілого.

Молодик ще ввечері помітив транспортний засіб біля будинку односельчанина. Уночі непомітно закотив  мопед на власне господарство та сховав у хліві. Сподівався продати транспортний засіб.

 Однак планам зловмисника перешкодили працівники поліції. Вони розшукали злодія. Той у скоєному зізнався. Викрадений мопед повернули власникові.

За фактом злочину відкрите кримінальне провадження згідно статті 185 ККУ– крадіжка. Міру покарання молодикові визначить суд.

Джерело: www.mvs.gov.ua

Вибір читачів за тиждень

Відео