Малий і середній бізнес – найгнучкіший елемент економіки

Підприємці з області з’їхалися сьогодні в Тернопіль для вирішення питань, які виникають під час їхньої діяльності. Ці та інші питання обговорювали на засіданні Регіональної ради підприємців області, що відбулася в Тернопільській облдержадміністрації.

Взяли участь в засіданні голова Тернопільської ОДА Степан Барна та директор департаменту економічного розвитку, інвестиційної діяльності та міжнародного співробітництва ТОДА Галина Воляник. За словами Галини Воляник,  функціонування Ради підприємців є важливим інструментом для залучення підприємців області до формування регіональної та державної політики підтримки підприємництва, а також для налагодження зв’язків між підприємцями та органами влади. «Роль малого і середнього підприємства для нашої області переоцінити дуже важко. Це і надходження до бюджету, і нові робочі місця, і найгнучкіший елемент економіки, який дуже швидко реагує на нову продукцію та інновації, але ще такі підприємства є найбільш чутливими до різного роду тиску», - підкреслила пані Галина.

Степан Барна подякував всім підприємцям, які сплачують податки, створюють нові  робочі місця. «Хочу зазначити, що в нас ставка на соціально відповідальний бізнес, який не просто переймається питаннями власного заробітку, але й чітко налагоджує співпрацю з громадами і допомагає їм», - зазначив губернатор.

Соломія ШАЛАЙ

Фото автора 

Вибір читачів за тиждень

Відео