Тернопільські школярі записали звернення до воїнів АТО

Учні та педагоги  ЗОШ №16 активно реалізовують сьогодні надзвичайно важливий для суспільства проект  «Хто живий - в ряди вставай, визволяти рідний край!». А ще у позаурочний час школярі взяли активну участь у концертній програмі «Діти – воїнам захисникам України».

Вони танцювали, співали патріотичні пісні та декламували вірші. На концерті були присутні волонтери з історичного факультету ТНПУ ім. В. Гнатюка - Ірина Ракович та Наталя Бойко, сержант Тернопільської 44-ї артилерійської бригади Олександр Микульський, якому, до речі,передали подарунки школярів для фронту.

 Розповіла Юлія Медвідь, педагог-організатор цієї школи: «Свій захід ми назвали: «Хто живий - в ряди вставай, визволяти рідний край!». У рамках цього проекту відбуваються різні акції: ми малюємо листівки, виготовляємо  браслети-обереги, засушили і поскладали в торбинки пахучі трави, щоб нагадували хлопцям маленьку батьківщину. На жаль, ми не можемо поїхати туди і діти не мають можливості передати свої емоції безпосередньо воїнам. Через те ми відзняли концерт на відео. Це буде наше відеозвернення. Ми віримо, що воно підніме бойовий дух воїнам. Згодом запишемо його на диски і передамо через волонтерів на передову».

Валентина СЕМЕНЯК

Фото автора

 

Вибір читачів за тиждень

Відео