Презентували книгу «Українець я малий»

У Тернопільській обласній бібліотеці для дітей відбувся семінар-практикум «Діти і бібліотека: нове бачення в контексті розширення доступу користувачів до інформації» для завідувачів центральними районними та міськими бібліотеками.

Під час семінару обговорювали актуальні сьогодні теми: національно-патріотичне виховання дітей та  бібліотечні інновації.  Приємною несподіванкою стала презентація книги письменниці (світлої пам’яті)  Іванни Блажкевич (видавництво «Джура») «Українець я малий». Перед присутніми виступила  лауреат  премії ім. І. Блажкевич Тамара Ткачук-Гнатович, яка поділилась своєю історією становлення як поетеси. Директор видавництва «Джура» розповів про серію краєзнавчих видань «Для маленьких сонечок», до якої входить  вищезгадана збірка.

 

Переможці огляду-конкурсу «Краща книжкова виставка в бібліотеках для дітей Тернопільської області» (Заліщицька, Козівська, Монастириська, Підволочиська центральні районні та Копичинецька міська бібліотеки для дітей) отримали у подарунок комплекти книг і набори патріотичної символіки «Україна єдина».

Валентина СЕМЕНЯК

Фото з архіву бібліотеки

 

 

Вибір читачів за тиждень

Відео