У Тернопіль приїдуть золоті голоси європейської опери «Tenors BEL’CANTO»

У неділю, 15 листопада, тернополяни зможуть насолодитись якісною музикою від зірок європейської опери. У програмі – популярні хіти, відомі українські пісні та шедеври європейської опери.

Учасники гурту – українці, яким вдалось підкорити найкращі світові сцени. Їх голоси звучали в стінах Залу Конгресу в Цюріху (Швейцарія), Herkulessaal – München (Німеччина), Central Youth Hall – Пхеньян (Північна Корея), Королівський замок Красічин (Польща), Lyon у Марселі (Франція) та інших всесвітньовідомих концертних залах.

Датою заснування квартету вважають 07.07.2007, коли учасники разом взяли участь в Українсько-Польському музичному проекті «Євро-2012».

Концерт розпочнеться о 18:30 в приміщенні обласної філармонії. Усі довідки за тел. (050) 377-45-98; (068) 051-17-24.

Довідка. Кожного співака цього квартету природа наділила голосом, неперевершеним у своїй красі і виразності. Вони використовують дивну але прекрасну суміш класичної опери і сучасної популярної музики.

Їх добре треновані оперні голоси із доповненням лірики на різних мовах (французька, іспанська, італійська, польська, англійська, українська, російська) - роблять виконання захоплюючим і неповторним. Співаки застосовують оперну техніку і віртуозність для інтерпретації романтичних пісень з популярного репертуару.

Їх емоційно барвистий вокальний стиль, виразно-яскраве, відшліфоване сценічне виконання та акторська майстерність завжди приносять задоволення слухачам.

Три тенори (Василь Понайда, Роман Трохимук, Тарас Глова) та баритон (Роман Антонюк) у звучанні зливаються у винятковій гармонії, незважаючи на специфічний тембр кожного голосу. Це щось особливе, коли вони співають разом.

Тамара КОБЛИК

Вибір читачів за тиждень

Відео